Honor i poświęcenie
Wszyscy członkowie sojuszu zobowiązani są do rejestrowania się na naszym Trooptool tutaj
I uzupełnianie stanu wojsk co trzy dni
jest to niezmiernie konieczne do koordynacji naszych wojsk na akcje off i deff
ze względów bezpieczeństwa wgląd do statystyk oraz współrzędnych postoju wojsk mają tylko nieliczni członkowie sojuszu zajmujący się akcjami deff off
szpieg się czai wszędzie
Wykonano polecenie. W TT aktualny stan (u przyjaciół). Szkoda, że narazie nie mogę trzymać wojska u siebie, bo mnie nonj stop atakuje rozgniewany (-32|-40) z sojuszu TOG C siłą 360 pretorianów i musiałem uciekać. Poradźcie, proszę co mam robić? Pozdrowionka - Eliczka
hej:)
racaj, jak nic nie zagrabia to sie nudza. ja tez woja narazie nie trzymam u siebie.
wczesniej mialem po kilka atakow dziennie a juz zyc mi nie dawali Leviatan i rogrpolska, ale jak przestali zdobywac surke to dali spokoj (teoretycznie) bo czasem im sie przypomni.
wszyscy macie racje co do znudzenia przeciwnika, pomimo ze nie natraficie na takiego psychola jak tfuj przyjaciel. Ktory lubi słabsztch gnebić i sprawia to mu wielka frajde.
Ja chwilowo mam spokoj bo sojusznicy postawili u mnie deffa i jak zrobił skan i zadna jednostka do niego nie powrocila wiec narazie mam spokoj.