Honor i poświęcenie
witam
mam pytanie odnośnie naszego forum
dlaczego każdy kto tylko chce może czytać co piszemy?????
każdy jeden niezarejestrowany gość może czytać nasze ważne sprawy i wogóle. wydaje mi się to niezbyt rozsądne.
przyznaje że nie znam się aż tak na kompie:) dlatego pytam czy nie da się tego jakoś ograniczyć, a najlepiej całkowicie zamknąć możliwość wglądu na forum osobom niezarejestrowanym.
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez pavlo (2008-07-24 01:18:24)
już wyjaśniałem ale powtarzam są tu pewne posty których nawet zarejestrowani użytkownicy przeczytać nie mogą po prostu nie mają uprawnień chodzi tu głównie o sprawy militarne i koordynacje wojsk one nie są widoczne dla wszystkich a znajdują się tam gdzie jest Konkurs na logo i pewnie wszyscy tylko to widzą lecz tam jest jeden post którego nie widać oprócz na razie mnie królowej i sel
co do reszty no cóż ustalmy czego np goście czytać nie powinni z tych postów które już są a ukryje je i będą dostępne tylko dla zarejestrowanych
lecz myśle że niektóre posty powinny być widoczne dla zachęcenia nowych ewentualnych członków
Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w grze
super:)
i o to wlasnie chodzilo:)
teraz juz nikt niepozadany sie tu nie dostanie. a zostawienie samego podania o p[rzyjecie jest chyba wystarczajace. no moze sie cos w przyszlosci wymysli jeszcze:) np
- nasze wypowiedzi o sojuszu (to raczej przyciaga hehe gdy sa pozytywne)
pozdrawiam